SEMİNER
Prof. Dr. İhsan Gürsel enstitümüzde seminer verecektir.

SINAV SONUCU
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 27 Aralık 2017 tarihinde ilan edilen Ankara Üniversitesi Kök Hücre Enstitüsü Uzman kadrosu alımı sınav sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.(26.01.2018)

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

SINAV SONUCU
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 29 Kasım 2017 tarihinde ilan edilen Ankara Üniversitesi Kök Hücre Enstitüsü Uzman kadrosu alımı sınav sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 29 Kasım 2017 tarihinde ilan edilen Ankara Üniversitesi Kök Hücre Enstitüsü Uzman kadrosuna yapılan başvuruların ön değerlendirme sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

KONFERANS DUYURUSU
Bath Üniversitesi (İngiltere) öğretim üyesi Prof.Dr. Jonathan Slack tarafından 27.09.2017 tarihinde saat 14:00’de “Stem Cells and Regenerative Medicine” konulu bir konferans verilecektir. Öğrencilerimize ve ilgilenen araştırmacılara duyurulur.